Alege Pacanele

Magicious

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magicious

Joaca gratis pacanele Magicious onlineSlotul video Magicious este un joc de noroc legat de ortografie si este tematic cu magicieni. Exista 3 grafice cu sarcina intreaga si caracteristicile animate. Exista 5 linii de plata si 10 linii de plata. Jocul ofera, de asemenea, ceva care este diferit, deoarece exista un simbol salbatic care poate declansa toate rotirile gratuite.

Joaca gratis pacanele Magicious online

 

The Magicious ii invita pe jucatori sa se aseze si sa se bucure de spectacolul lor magic, care este pus la doi animatori calificati. Ei sunt Magia si Iluzia. Spectacolul lor poate parea prea simplu, dar astfel de personaje magice pot dovedi ca sunt talentati, deoarece ofera iluzia de a detine 15 simboluri in tot jocul si par ca si cum le-ar levita pe scena. Obiectele plutitoare pot fi impachetate in culori diferite si in icoane cu stele stralucitoare. Dar cu fiecare rotire, jucatorul va face ca obiectele sa cada la pamant si sunt inlocuite cu set complet nou de la peste si se intampla ca Magic.

Caracteristicile jocului de noroc Magicious

Atractiile magice nu se vor opri aici si exista niste iluzionisti care se afla de-a lungul fiecarei parti a bastoanelor, bobine si sunt pregatiti pentru a scoate in evidenta combinatia castigatoare atunci cand apare. Astfel de lovituri se rotesc pentru lumina, vor straluci sau vor zgura peste linii de castig si vor dezvalui, de asemenea, premiul castigator. Jocul este atat de captivant si captivant, dar si usor de urmarit cand vine vorba despre cat de mult puteti castiga cu fiecare rotire. Cand vine vorba de grafica, jocul arata simplu, proaspat si curat.

No comments

Leave a Reply