Alege Pacanele

Magician Dreaming

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Magician Dreaming

Joaca gratis pacanele Magician Dreaming onlineMagician Dreaming este jocul de pacanele dezvoltat de producatorul de jocuri de cazino Casino Technology si are o tema de circ si magie. Jocul are loc in circ cu clovn si spectacole magice care au loc. Acest fundal este in fasii albe si galbene si aminteste de modul in care se vedea marca. Nu este nimic mult care se va intampla in timp ce bobinele pe ele insele arata simplu, astfel incat simbolurile pot sta stralucitoare la un astfel de fundal plictisitor.

Joaca gratis pacanele Magician Dreaming online

 

Muzica jocului de pacanele readuce muzica in circ si este angajata si optimista. Aceasta readuce amintirile din copilarie. Jocul este capabil sa creeze noul univers, dar nu este prea exceptional.

Jocul are 10 linii de plata si cinci role. Pentru a juca, jucatorul ar trebui sa inceapa prin a decide cat de mult doreste sa se joace cu valoarea monedei si butonul rosu din partea de jos a unui ecran de joc. Jucatorul trebuie, de asemenea, sa activeze numarul de linii de castig pe care doreste sa le joace folosind comutatorul aflat deasupra ecranului. Dupa reglarea setarii, jucatorul ar trebui sa loveasca un buton albastru de pornire pentru a face rotirea sa se roteasca. Dupa ce a castigat, jucatorul poate alege sa joace castigatorul pe care trebuie sa-l incerce sa-l dubleze.

Simboluri de pacanele online

Simbolurile cu plata redusa sunt carduri normale incepand de la 9 pana la Ace. Cartile de joc nu sunt prea valoroase, dar sunt modelate folosind becuri mici dar colorate. Alte simboluri sunt o coroana ras, punte de carti, iepure alb, bilet de intrare la spectacol si pantofi de clovn.

No comments

Leave a Reply