Alege Pacanele

Magical Wolf

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magical Wolf

Joaca gratis pacanele Magical Wolf onlineMagical Wolf este jocul de cazino produs de jocul Platypus si are 20 de linii cu 5 role. Pariul care va fi plasat poate incepe de la 0,01 dolari si pana la 0,20 dolari. Plata maxima a slot machine-ului este de aproximativ 4.000 de dolari.

Joaca gratis pacanele Magical Wolf online

 

Slotul foloseste un simbol scatter care ofera jucatorului extra bonus ca slot, chiar daca scatterul nu intra in linia de plata imediat. Runda de bonus ofera sansa de a obtine o serie de rotiri gratuite. Spinarea gratuita va fi platita in mare masura si va permite jucatorului sa castige fara a-si risca echilibrul. O alta trasatura care se asteapta cu acest joc este un simbol salbatic care permite jucatorului sa traverseze diferite linii si poate da liniile castigatoare, permitand un singur simbol sa preia multe valori.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului includ cartile de baza si lupii diferiti. Salbaticul este un lup in spatele lunii pline si o risipa este un lup care maraie.

Jocul de cazino este inovator in modul in care a fost proiectat sau jucat. Jocul poate fi jucat in bani reali sau in versiune gratuita. Deoarece functioneaza pe o platforma solida, jocul este corect atat pentru a juca cat si pentru a fi interesant. Jocul de pacanele al acestui joc este abordat cu prioritate, in timp ce se acorda mai multa atentie detaliilor. Jocul poate fi jucat pe orice dispozitiv, deoarece a fost dezvoltat sub HTML5. Jocul este atractiv pentru jucatori, deoarece este dezvoltat cu o grafica plina de culoare si captivanta.

No comments

Leave a Reply