Alege Pacanele

Magic of the Ring

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic of the Ring

Joaca gratis pacanele Magic of the Ring onlineStiai ca exista un inel cu puteri nemasurate? Posesorul acestui inel inlaura toate energiile negative. Daca vrei sa afli mai multe, va trebui sa joci acest joc de pacanele online oferit de Wazdan. Poti alege sa joci cu bani reali, daca vrei sa vezi adevarata forta a inelului. Jocul de pacanele are 5 role si 10 linii castigatoare. Tema jocului este magica, iar grafica simbolurilor este uimitoare.
Fundalul jocului prezinta un castel intunecat si stele cazatoare – acesea facand jocul sa fie si mai interesant ca aspect. Este unul din acele jocuri de la care nu iti poti lua privirea. Simbolurile prezinta un vrajotor cu barba alba, un dragon suparat, un castel straluctori, un caiet si multe altele. Per total, este un joc foarte interesant.

Joaca gratis pacanele Magic of the Ring online

 
„Magic of the Ring” este un jocuri ca la aparate online oferit de Wazdan Gaming in care orice este posibil. Exista numeroase posibilitati de castig aici, incepand cu caracteristicile clasice si terminand cu combinatiile castigatoare. De exemplu, daca se afiseaza doi sau mai multi vrajitori pe liniile castigatoare, jucatorul se poate astepta la un castg decent. Daca pariul este mai mare, jucatorul poate incasa jackpot-ul si 50.000 de monede. Nu uita de inelul de aur deoarece joaca un rol major in joc – fiind simbolul wild si inlocuind toate celelalte simboluri. Totusi, magia sa nu functioneaza in runda bonus. Este un joc de pacanele online magic. Atunci cand se afiseaza 4, 5 sau 6 simboluri bonus, runda rotirilor gratuite se activeaza, iar castiguri suplimentare pot fi incasate. Este posibil ca simbolul bonus sa se extinda pe toata rola chiar.

No comments

Leave a Reply