Alege Pacanele

Mad Orchestra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mad Orchestra

Joaca gratis pacanele Mad Orchestra onlineCand deschideti jocul de tip slot video Mad Orchestra, veti gasi un numar de tromboane peste logo si in partea de sus a ecranului. Cortina de catifea se gaseste pe sala de opera si se afla pe fiecare parte a bobinelor. Rotile au fundalul simplu si includ dirijorul si muzicianul impreuna cu alte instrumente, cum ar fi tambur, pian si vioara. Animatia de pe rolele de pacanele este mai mult despre felul in care lucrurile schimba culoarea, dar nu miscarea reala.

Joaca gratis pacanele Mad Orchestra online

 

Jocul de pacanele Mad Orchestra are 20 de linii castigatoare, 3 randuri si 5 role. Marimea pariului poate incepe de la 1 cent pana la 5 dolari. Aceasta face ca intervalul de rotatie sa inceapa de la 20 centi pana la 5 dolari. Slotul video are optiunea de spin automat, iar jucatorul poate alege animatiile, sunetele si muzica pentru jocul lor.

Un simbol salbatic este capabil sa plateasca cel mai mare premiu al jocului de pacanele si este de 5000 de monede pentru 5 identice. Simbolul este dirijorul frenetic si parul se scutura daca se misca spre castig. Simbolul face castigul impreuna cu simbolurile, dar nu cu simbolurile bonus sau scatter.

Micile victorii in joc se bazeaza pe oameni obisnuiti care au instrumente diferite. O doamna care canta la vioara va plati cel mai mare premiu si este de 1000 de monede daca ai 5 si 200 daca ai 4. Urmatorul este un dirijor cel snob, o doamna care are un instrument de suflat, un tip care are trambita si un dirijor vesel care are cravata.

No comments

Leave a Reply