Alege Pacanele

Lucky Shamrock SGS

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Shamrock SGS

Joaca gratis pacanele Lucky Shamrock SGS onlineLucky Shamrock este un simplu slot video gratuit creat de casa de jocuri Universal SGS. De fapt, ei au facut o treaba buna prin oferirea unui joc de tip slot simplu foarte simplu, care nu are reguli greu de urmat sau pre complicate pentru a lua in considerare, ci doar o distractie pura a unui slot video clasic si gratuit. Totusi, acest joc de tip slot online gratuit are cu siguranta calitatile necesare unui slot video modern. Ca un exemplu, acest slot gratuit este disponibil in versiuni flash, HTML5, iOS si chiar Android. Evident, ne referim la tot felul de platforme online moderne.

Joaca gratis pacanele Lucky Shamrock SGS online

 

Acest slot vieo special se bazeaza, de fapt, pe ceva care a fost foarte renumit printre jucatorii de jocuri de tip slot, norocul irlandez. Tot ce include grafica, animatiile si proprietatile audio din acest joc sunt construite in legatura cu aceasta tema. Interfata de joc este destul de uimitoare in acest joc. Este destul de simplu cu doar 3 role si 5 linii de plata. Dar foarte detaliate cu toate detaliile necesare sunt afisate clar. Panoul de control, care este situat in partea de jos a jocului, este de asemenea foarte prietenos. Nu exista butoane inutile, dar butoane mari care sunt usor de controlat. Se pot schimba linii castigatoare, pariuri liniare si monede folosind aceste butoane uimitoare.

Butoanele Auto Play si Max Bet sunt disponibile si pentru jucatori avansati de jocuri de tip slot. Acest uimitor slot video gratuit are mai multe simboluri cool in acest joc cu multe combinatii de castiguri de oferit. Evident, cel mai mare jackpot disponibil este de 4.000 de monede. Altele decat cele 1.350 de monede, 450 de monede si alte cateva premii misto sunt, de asemenea, disponibile.

No comments

Leave a Reply