Alege Pacanele

Lucky Dolphin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Dolphin

Joaca gratis pacanele Lucky Dolphin onlineLucky Dolphin este un joc de cazino dezvoltat de Platypus cu tema subacvatica. Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe multe creaturi marine pe care jucatorul le va vedea in timp ce face rotirile. Jucatorul ar trebui sa se astepte sa vada lovituri de batai si broaste testoase printre alte simboluri si arata ca desene animate.

Joaca gratis pacanele Lucky Dolphin online

 

Lucky Dolphin se bazeaza pe 15 linii de plata, 4 randuri si 5 role. Pariul pentru fiecare linie incepe de la 0,01 pana la 0,20. Cele 15 linii pot fi jucate pe fiecare rotire. In timp ce jucati, este posibil sa va bucurati de rotiri mai rapide facand clic pe butonul inainte care este situat in apropierea unui buton de rotire. Acest lucru face ca jocul sa fie mai rapid si sa aiba sansa de a castiga mai mult in mai putine perioade. Jocul de pacanele nu include modul de redare automata.

Simboluri de joc

Pentru a incepe sa jucati, aveti un simbol de nivel redus, care este reprezentat de carti de joc care incep cu un simbol de 10 pana la un sim de cartela. Ele sunt proiectate sa arate bine. Cele mai mari simboluri platitoare sunt testoasele de mare, pestele de clovn, calul si pestele.

Dolphin este o salbaticie a jocului si plateste peste 500 de monede obtinandu-se 5 in acelasi rand. Simbolul scatter este reprezentat de coaja scoici si are o perla stralucitoare. Acest lucru poate declansa un joc bonus care plateste peste 50 de ori pariul.

Jocul bonus este declansat prin obtinerea a 3 sau chiar mai multe imprastieri. Facand clic pe un simbol, acesta poate dezvalui premiul pentru moneda si cineva poate spera sa mearga la un nou nivel unde primeste premii mai bune. Jocul bonus ofera o sansa de a dezvalui un simbol care are un premiu, atunci cand nu reusiti jocul sa terminat.

No comments

Leave a Reply