Alege Pacanele

Lucky Clover CT

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Clover CT

Joaca gratis pacanele Lucky Clover CT onlineSlotul video Lucky Clover este un simbol final folosit pentru noroc. Cu toate acestea, pentru a obtine noroc, va depinde tot ceea ce face persoana. Acest joc de cazino este dezvoltat in cadrul Casino Technology si se bazeaza pe o tema clasica si este asociat cu tema irlandeza.

Joaca gratis pacanele Lucky Clover CT online

 

Trifoiurile sunt verzi, deci sunt cunoscute ca fiind norocoase. Jocul in sine are o stralucire verde pornind de la varf pana la fund. Fundalul jocului este simplu, si are trifoi gigant care sunt acoperite de linii verzi abstracte. Atmosfera de joc este vesela, dar este in acelasi timp clasica si statistica. Nu exista animatie care sa vina pentru a rupe aceasta monotonie.

Efectele sonore si muzicale sunt clasice si discrete, care dau tribut jocului scolar vechi. Trifoiul norocos are o atmosfera predictibila, dar in acelasi timp placuta, dar este inca placuta.

Acest joc este simplu si simplu si nu este nevoie sa faceti fata multor setari. Jocul are cinci linii de castig si cinci role in care apar simbolurile. Cand jucatorul incepe sa se joace, ar trebui sa inceapa cu valoarea monedei utilizand filele care se gasesc la fiecare rola.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de cazino sunt toate clasice la un anumit nivel. Primele sunt cirese, prune, piersici si mere care sunt cele mai mici. Altele sunt moneda Dolar si un clopot. Simbolurile high end sunt potcoava cu Red Seven, care valoreaza cel putin 3000 de ori. Un buchet de banane si o stea de aur sunt doua imprastieri ale jocului. O pictograma de trifoi verde este o carte salbatica.

No comments

Leave a Reply