Alege Pacanele

Love Lines

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Love Lines

Joaca gratis pacanele Love Lines onlineLove lines slot game este jocul de pacanele gratuit pe care trebuie sa il joci atunci cand vrei sa castigi, dar nu esti un mare fan al jocurilor video slots. Jocul este usor de jucat si chiar un copil ar putea sa il joace, daca ar avea voie. Nu este necesar sa inveti despre rotiri gratuite sau role ce se invart din moment ce nu te vei intalni cu ele. Jocul nu are nici fluiere si nici ardei. Structura jocului este 3×3.

Joaca gratis pacanele Love Lines online

Love lines slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care cu noroc si perseverenta vei avea sansa sa castigi. Modalitatea de castig nu este ata de importanta, atat timp cat banii continua sa vina.

Simbolurile jocului

Anumiti jucatori nu pun accent pe castig ci pe distractie. Pe parcursul jocului te vei intalni cu trei cupidoni ce zboara cu aripioarele lor mici si parul lor blond, imbracati in robe. In fundal, marea este acoperita de norisori. Este o atmosfera angelica. Simbolurile din joc sunt pline de clisee si siluete, inimi, scrisori de dragoste, sticle de sampanie si dragoste. Jocul este ca un loz. Trebuie sa folosesti moneda la razuit ca sa vezi daca ai castigat. In acest joc de aparat de pacanele trebuie sa afisezi 3 inimi de aur pe un rand.

No comments

Leave a Reply