Alege Pacanele

Lost Treasure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lost Treasure

Joaca gratis pacanele Lost Treasure onlineVrei sa explorezi ce ascunde cufarul pierduc cu comori? „Lost Treasure” este jocul de pacanele gratuit creat de Wazdan ce te va purta in atctiune si aventura. Daca alegi cu grija labirintul, vei fi condus catre mina de diamante. Ve putea juca aici cu 5 role si 25 linii castigatoare. Rolele par caramizi ce se aranjeaza atunci cand rotesti rolele aparatului. Animatia este grozava si se potriveste perfect jocului. Caramizile fac un sunet de fiecare data cand se rotesc, iar detaliile jocului sunt bine gandite.

Joaca gratis pacanele Lost Treasure online

 
Ce ti s-ar parea a fi finalul, este doar inceputul jocului. Simbolurile de la 9 la A sunt prezente in joc. Exista simboluri cu valoare mare, alaturi de simboluri clasice. Le vei putea descoperi in joc, sau in tabelul castigurilor. De asemenea, exista si batoate, diamante si pietre pretioase.
Daca vrei sa joci un joc de actiune si cu multa aventura, acesta este jocul potrivit. Efectele vizuale din fundal si caracteristicile sale il fac sa fie special. Caracteristicile se impart in doua categorii – una simpla si una sofisticata. Jocul nu are multe caracteristici, iar acest lucru va fi o pauza bine meritata pentru jucatorii care sunt in cautare de jocuri simple, minimaliste. Acest jocuri de pacanele online este interesant si ofera castiguri bune si riscuri scazute,
Prima caracteristica va creste sansa la castig . Jokerul este simbolul wild al jocuui si va aduce cate o surpriza de fiecare data cand apare pe rolele aparatului. Jocul nu are simbol scatter sau rotiri gratuite, lucru care poate fi provocator. Dar pentru toti aceia care considera ca simbolul scatter si rundele gratuite sunt obositoare, jocul va fi o incantare.

No comments

Leave a Reply