Alege Pacanele

Little Green Man

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Little Green Man

Joaca gratis pacanele Little Green Man onlineLittle Green Man nu este, evident, un slot video micutz. Este mare nu numai pentru ca ofera premii mari, ci si pentru ca are toate calitatile necesare unui joc de tip slot mare mare. Acest joc de tip slot este un proiect finalizat de laboratorul de jocuri SGC Universal. SGC este una dintre cele mai renumite companii de jocuri de noroc din lume. Evident, si-au pastrat reputatia neschimbata cu aceasta joc de tip slot gratuit. Este atat de evident ca acest slot video gratuit este relatata in jurul uneia dintre cele mai populare teme din lumea jocurilor de noroc, extraterestii.

Joaca gratis pacanele Little Green Man online

 

De fapt, conceptul de Green Men a fost introdus in lumea noastra de la incidentul de la Roswell din 1947. Acest joc de tip slot atat de cool este, de asemenea, unul dintre cele mai bine concepute sloturi video gratuite de pe piata. Este posibil sa nu fie cel mai stralucitor slot din lume, dar aspectul infiorator pe care il produce este cel mai potrivit profil de culoare, in functie de tema jocului.

Acest slot gratuit, uimitor, are 5 role bine proiectate si 25 de linii de plata interesante. Oricum, acestea nu sunt linii fixe. Se poate modifica numarul de linii de plata per rotatie de la 1 la 25. Suma pariurilor liniare poate fi schimbata si prin utilizarea panoului de control, de la 0.01 la 5 monede. Deci, cu 25 de linii de joc active in joc, se poate ajunge pana la un pariu total de 125 de monede pentru fiecare rotire. Acest slot video gratuit uimitor ofera atat de multe simboluri minunate. Fiecare are un set diferit de premii atasate la acesta, bazat in principal pe marimea pariului. Evident, cel mai important simbol este simbolul wild.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele