Alege Pacanele

Lion Dance

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lion Dance

Joaca gratis pacanele Lion Dance onlineLion dance slot gameeste un joc de pacanele gratuit ce te va purta in inima unui oras interzis. Asteapta-te la numeroase surprize in timpul jocului. Atunci cand primesti caracteristici bonus, vei incasa castiguri mari. Intreaga actiune se desfasoara intr-o lumu frumoasa.

Joaca gratis pacanele Lion Dance online

Lion dance slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce ofera o experienta de joc grozava. Fundalul este spectaculos si prezinta palatul imparatului. Tavanul este facut din caramizi rosii ce acopera curtea eleganta, iar in departare se pot vedea muntii acoperiti cu zapada, peste zidurile orasului. Jocul a fost realizat cu o grafica de cea mai buna calitate, de care te vei putea bucura pe intreaga sesiune de joc.

Caracteristicile jocului

Acest joc de slot gratuit are 25 de linii castigatoare si 5 role. Daca vrei sa castigi, trebuie sa formezi combinatii castigatiare pe liniile castigatoare active. Bara de coamnda iti permite sa selectezi pariul si numarul liniilor castigatoare active. Imediat ce ai fcut acest lucru, poti incepe sa invarti rolele aparatului de pacanele.

Valoarea castigului depinde de simbolurile din combinatia castigatoare si de valoarea pariului plasat. Cu cat mai mare este [ariul, cu atat mai mare va fi si castigul incasat. Poti activa chiar si optiunea auto spin care va face ca rolele sa se invarta fara intrerupere.

No comments

Leave a Reply