Alege Pacanele

Leprechaun Goes Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Leprechaun Goes Egypt

Joaca gratis pacanele Leprechaun Goes Egypt onlineEste foarte amuzant sa vezi cum un spiridus se comporta pe role. Aceasta tema inovativa a fost adusa de cei de la Play N’ Go. Acesta este un joc de aparat de tip slot cu o tema amuzanta ce iti ofera multe rotiri gratuite. Combinatiile corecte pe aparatul de slot, vor aduce intre 5 si 15 rotiri gratuite. Spiridusul va fi cel care te va recompensa. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Chinease New Year” si „Pearl Lagoon”.

Joaca gratis pacanele Leprechaun Goes Egypt online

 

Leprechaun Goes Egypt” este un joc in care iti poti paria castigurile. Te vei intalni cu simboluri de: scarabei, Sfinx, mumii si masti ornamentale, si vei putea sa interactionezi cu Cleopatra, din cand in cand. De fiecare data cand apare, iti va acorda rotiri gratuite. In acest joc, doua legende populare s-au unit. Jocul are un spiridus care este stabilit in Egipt, lucru care face ca acest joc de aparat de tip slot online sa fie foarte interesant. Nu stii niciodata ce personaje se afiseaza pe rolele apartului de slot. Jocul ofera si o runda bonus „Pyramid Bonus” ce se activeaza in decursul jocului. Trebuie sa deschizi usi in piramida, iar fiecare usa iti ofera diverse premii. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Riches of Ra” si „Gunslinger”.

In acest joc vei putea vedea diferite fete ale Egiptului, dar te vei intalni si cu spiridusul. Ambele sunt simboluri ale misterului si bogatiei – este un adevarat noroc sa le gasesti pe amandoua intr-un joc de cazino de tip slot. Incearca-ti norocul in acest joc, deoarece castigurile sunt consistente.

No comments

Leave a Reply