Alege Pacanele

Lantern Festival

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lantern Festival

Joaca gratis pacanele Lantern Festival onlineSlotul video Lantern Festival este jocul de pacanele bazat pe cultura chineza cu folclor, in timp ce, in acelasi timp, se tine cu grafica frumoasa si alte surprize care ar putea condimenta jocul si pentru a pastra jucatorul pe marginea scaunului.

Joaca gratis pacanele Lantern Festival online

 

Lantern Festival este jocul cu sloturi video care are caracteristici interactive pe ecran. Tu esti cel care ia parte la festival si vei fi gata sa te bucuri de multe bonusuri generoase pe care jocul le ofera. De asemenea, trebuie sa stiti despre recompensele considerabile disponibile pentru fiecare rotire.

Chiar daca tema chineza este populara, acest joc de pacanele il invita pe jucator sa participe la traditia veche si implica felinarele cu lumanari. Rolele se gasesc in prim plan si plutesc intr-un rau gasit in mijlocul unui oras chinez in timpul noptii. Lanternele atarna de fiecare parte si se invarteau usor in vant. Exista o femeie frumoasa care are o umbrela de hartie si se aseaza in barca mica din lateral.

Caracteristicile jocului de tip slot video

Lantern Festival se bazeaza doar pe cateva reguli si puteti obtine o intelegere a acestora fara prea multa dificultate. Butoanele se gasesc sub rolele de joc si plutesc peste o floare de lotus colorata. In jocul acesta de pacanele se gasesc peste 30 de linii de plata cu 5 role. Cand exista o combinatie a simbolurilor care apar pe una sau chiar mai multe linii de castig, aceasta ajuta jucatorul sa castige bani.

No comments

Leave a Reply