Alege Pacanele

Lady Luck

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lady Luck

Lady Luck este o frumoasa ghicitoare a viitorului care este aici pentru a aduce talismanul norocos in viata noastra. Acum iti poti incerca norocul la acest slot video produs de maestrii de la Game Art in stilul lor caracteristic. Jocul la acest aparat de pacanele este foarte simplu. Designul slotului este excelent si capabil de unul singur sa atraga jucatorii in acest joc. Inca de la lansare acest joc a castigat foarte multi fani datorita frumusetii si sanselor mari de noroc pe care le aduce ghicitoarea. Pentru foarte multi talismanul ei norocos a functionat si acum o duc foarte bine. In afara de asta, avem aici unul dintre cele mai colorate pacanele de pe piata, si cu toate acestea ne bucuram ochii cu un aspect foarte simplu si ingrijit.

Joaca gratis pacanele Lady Luck online

 

Jocul este foarte simplu, usor de inteles chiar si de cei mai noi jucatori la pacanele. Pe scurt avem aici un slot calsic cu 5 role si 20 de linii fixe de pariere care nu pot fi modificate dar care de fapt iti usureaza calea spre prinderea jakpoturilor cele mai mari. Poti totusi modifica miza pe care vrei sa joci cu ajutoarul sagetilor stanga-dreapa de pe linia de pariu. Cea mai mica miza poate fi setata la 0.01 monede si poate urca pana al 0.50 de monede. Si nu uitati ca marimea castigurilor este perfect corelata cu marimea mizei pe care jucati. Spre exemplu, cel mai amre jakpot este de 4500 de fise si poate fi obtinut doar jucand pe miza maxima a slotului.
Functia de auto-play este in sprijinul oamenilor ocupati dar care oricand vor sa castige cativa bani in plus de la pacanele. Avem si optiunea de dublaj care vine ca un mini-joc in cadrul jocului si unde jucatorul poate dubla castigul daca ghiceste culoarea cartii intoarse cu fata in joc.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele