Alege Pacanele

Juicy Spins

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Juicy Spins

Joaca gratis pacanele Juicy Spins onlineJuicy Spins este un joc de cazino format pe role 5×3 cu jocurile de tip slot online si caracteristicile jocului bonus. Este oarecum ispititoare in comparatie cu slotul mediu de fructe. Cu toate acestea, scopul acestui joc este prea simplu. Castigul total depinde de suma pariului cu combinatia castigatoare de simboluri care au fost aterizate.

Joaca gratis pacanele Juicy Spins online

 

Jocul de cazino foloseste 11 simboluri care includ o risipa, o salbaticie cu doua simboluri si o salbaticie. Linii de castig ale jocului au fost fixate, iar castigul poate avea loc numai din stanga spre dreapta. Pariul pe linie va incepe de la 0.01 pana la 2.00, iar pariul maxim pe care un jucator il poate avea este 50.00. Meniul de setare a pariurilor, butonul turbo cu autoplay, ajuta la obtinerea unor moduri de rotire rapida. Aceste caracteristici pot fi setate pentru a porni de la 10 pana la 1000 de rotiri in modul de rotire rapida.

Combinatia castigatoare ar trebui sa inceapa de la stanga la mana dreapta, iar simbolurile trebuie sa fie una langa cealalta. Victoriile se vor baza pe pariu cand combinatia jocului se gaseste la o singura linie de plata, iar daca exista mai multe combinatii castigatoare, cea mai mare combinatie va fi platita. Castigarea poate fi adaugata la soldul jocului ori de cate ori exista linie de plata activa.

Simboluri de joc

Un joker este o salbaticie a jocului si inlocuieste alte simboluri, dar imprastierea. Wild x2 va inlocui, de asemenea, alte simboluri, dar scatter. Ori de cate ori jucatorul castiga cu un wildx2, castigul va fi inmultit cu doi. Alte simboluri sunt: ​​lamaie, prune, portocale, pepene verde, struguri, clopot, roz 7 si o lamaie si un prun.

No comments

Leave a Reply