Alege Pacanele

Jolly Gingerbread

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jolly Gingerbread

Joaca gratis pacanele Jolly Gingerbread onlineJolly Gingerbread este un slot video cu 5 tambururi si cu 30 de linii de plata. Acestea pot contine simboluri regulate si salbatice cu runda bonus si rotiri gratuite.

Joaca gratis pacanele Jolly Gingerbread online

 

Puteti ajusta jocul astfel incat sa fie ceea ce doriti. In calitate de jucator, puteti decide sa jucati cu doar 1 sau pana la 30 de linii de plata. Cu toate acestea, aceasta consideratie nu va afecta de cate ori bonusul si rotirile gratuite vor fi lovite, deoarece declanseaza simbolurile scatter si creeaza un numar de victorii pentru fiecare rotire.
Ai o sansa de a juca doar cu 0,10 pana la 0,20. Aceasta inseamna ca maximul la care poti sa te joci este de 6 dolari. Pentru a va bucura de aceasta investitie, puteti castiga maxim de 5 ori pariul, daca se potrivesc trei simboluri ale celei mai mici valori. Cea mai mare pe care o poti castiga este jackpotul de 500x regulat.

Simbolul salbatic este disponibil in joc si se intampla frecvent. Cand primiti runda bonus, va veti bucura de premiile dintr-o data si veti putea sa va mariti toate castigurile.

Simboluri de slot video

Jocul Jolly Gingerbread se bazeaza pe o tema draguta de Craciun si tema este aparenta pe toate cartile de joc obisnuite care descriu gingerbread-ul gustos. Alte simboluri sunt Mos Craciun, reni si elfii. Simbolul scatterului este insusi Gingerbread Jolly. Alte simboluri din joc sunt cartile de joc obisnuite.

Prezentul de Craciun care are un arc, este icoana salbatica a jocului. Exista un stoc care este umplut cu bastoane si actioneaza ca simbolul bonus.

No comments

Leave a Reply