Alege Pacanele

Jingle Bells

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jingle Bells

Joaca gratis pacanele Jingle Bells onlineJingle Bells este un slot video gratuit, cu multe si multe distractii. De fapt, jocul este pur si simplu capabil sa aduca natura fericita a Craciunului, de fiecare data cand il joci. Nu numai ca, acest joc de pacanele este, de asemenea, capabil sa ofere plati masive pentru a sarbatori Craciunul tau care nu se incheie niciodata.

Joaca gratis pacanele Jingle Bells online

 

Jingle Bells este, de asemenea, un joc slot clasic cu doar 3 role si 5 linii de plata. Redarea si castigarea acestui joc nu este o afacere prea mare nici pentru jucatorii cu mai putina experienta in industria jocurilor slot. Acest joc slot gratuit este plin de simboluri vesele, cum ar fi Holly si clopotele, impreuna cu simbolurile jocurilor clasice de slot precum Sevens si baruri. Grafica si animatiile sunt superbe, iar piese de sunet sunt super-fine si capabile sa creeze un mediu festiv in jurul tau. Chiar daca acesta este un joc de pacanele clasic slot gratuit, exista un simbol wild pentru a spori sansele castigatoare.

Jingle Bells este un joc de slot excelent, cu multe cai castigatoare. Tema jocului este Craciunul si toate lucrurile legate de acest joc cumva legate de aceasta tema majora. Acest joc de pacanele nu are multe lucruri de oferit. Dar pentru cei care iubesc jocurile simple si simple de jocuri online, aceasta este o alegere perfecta.

Jingle Bells are numai 3 role si 5 linii de plata. In afara de asta, exista si un simbol wild pentru a spori sansele castigatoare. Pariul maxim permis pentru acest slot online este de fapt limitat la 5 monede. Jackpot-ul maxim este de 6.000 de monede si pentru a castiga acest premiu uimitor trebuie sa incepeti jocul cu pariul maxim.

Simbolul clopot este un joc wild pentru acest joc slot si este capabil sa inlocuiasca orice simbol pentru a completa combinatiile castigatoare. Pe langa clopote, exista si alte simboluri care sunt capabile sa faca combinatii castigatoare. Fiecare astfel de combinatie a fost explicata in tabelul de plata al jocului de pacanele.

No comments

Leave a Reply