Alege Pacanele

Jewellery Store

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Jewellery Store

Joaca gratis pacanele Jewellery Store onlineJewellery Store este jocul de pacanele care are culori viu si este dominat de rosii bogate, pietre spumante in alb, verde si albastru cu aur. Numele sugereaza ca a fost conceput pentru a arata ca este un magazin de bijuterii si ca orice altceva a fost frumos detaliat. Magazinul are un aspect oriental distinct, in timp ce impresia este imbunatatita de un design al anumitor simboluri.

Joaca gratis pacanele Jewellery Store online

 

Pietrele de bijuterii pot sa cada peste cele 5 role si 10 linii de castig ale jocului. Suma pe care o va castiga va depinde de bijuteria gasita la winline. Puteti gasi dragonul verde, care premiaza o caracteristica bonus ca o substitutie salbatica cu re-spin.
Jocul nu trebuie sa fie descarcat si pariul incepe de la 0.10 pana la 100.00. Toate liniile sunt active, astfel incat nu exista nicio modalitate prin care cineva poate decide numarul de linii de plata pentru activare.

Simboluri jocului de pacanele

Tabela de plati are o lista de bijuterii diferite si valorile acestora. Exista un smarald verde cu chihlimbar portocaliu, care are o valoare mai mica, inelul de diamant este decorat cu emblema tigrului si poate sa arate confortabil si sexy pentru a purta. O tiara care are culori verde plateste mai mult, in timp ce cel mai mare simbol platitor este un inel multicolor.

Puteti gasi surprize ascunse in magazinul de bijuterii si unele dintre ele sunt declansate de statuia verde a dragonului si este, de asemenea, simbolul salbatic al jocului de pacanele. Salbaticul se poate extinde, de asemenea, la bobinele in care patrunde, astfel incat sa poata termina mai mult combinatia.

No comments

Leave a Reply