Alege Pacanele

Jade Treasure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jade Treasure

Joaca gratis pacanele Jade Treasure onlineAcesta este un slot online senzational cu o tona de evenimente distractive care este produs de Game Art. Si acest slot cu 5 role si 25 de linii castigatoare este un joc de pacanele de inspiratie chinezeasca. In afara de asta, acest slot este echipat cu elemente bonus care te vor ajuta sa obtii cele mai mari castiguri pentru jucatorii cei mai norocosi. In mod evident, acest joc it da ocazia sa castigi pana la de 50 de ori pariul intial cu fiecare runda. Aceasta este o rata destul de buna in comparatie cu alte pacanele similare.

Joaca gratis pacanele Jade Treasure online

 

Jade (jad) este un rege printre pietrele pretioase din China si slotul acesta minunat ne permite sa luam contact si sa ne facem o idee despre valoarea acestor pietre pretioase senzationale, mai ales pentru poporul chinez. Se pare ca din punctul lor de vedere, chinezi cred ca jadul are proprietati miraculoase si spirituale.

Acest slot video senzational este unul dintre cele mai reusite din lume. Grafica, animatiile, efectele sonore, toate sunt aproape de perfectiune la acest joc de pacanele. De fapt, calitatea lor este pretioasa chiar ca valoarea jadului. Jocul este foarte simplu de jucat, nu exista reguli complicate de urmat la acest slot minunat. Miza poate varia de la 0.01 euro si pana la 0.50, dar castigul principal poate ajunge la 500 de monede pentru fiecare rotire. Si avand in vedere posibilitatile restranse de setare a mizei, acesta este un un premiu destul de satisfacator in aceste conditii.

 

No comments

Leave a Reply