Alege Pacanele

Irish Charms

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Irish Charms

Joaca gratis pacanele Irish Charms onlineIrish Charm slot game” este un joc de pacanele gratuit despre trifoi cu patru foi, potcoave, cazane cu aur si spiridusi. Jocul are trei role si iti ofera distractie nemasurata. Pentru a castiga, trebuie sa afisezi succesiuni de 7. Daca nu ai rabdare pana se afiseaza liniile, poti declansa modul auto play ce invarte rolele fara oprire de pana la 1000 de ori.

Joaca gratis pacanele Irish Charms online

Irish Charm slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu un soundtrack atragator. Chiar daca nu ete irlandez, este retro si vibreaza, readucand nostalgia celor care au mai jucat jocuri arcade inainte. In afara celor 3 role ale jocului, exista si 3 linii castigatoare, cu pariuri ce variaza intre 0,01 si 8 pentru fiecare rotire. Pariul maxim este de 15,00.

Cel mai bun lucru la acest joc este ca nu necesita un tabel al castigurilor separat. Informatiile sunt vizibile pe rle, in partea stanga. Nu este nevoie sa cercetezi amanunti ca sa afli sub-meniuri. Trebuie doar sa te uiti in partea stanga a rolei si vei afla tot ce este necesar ca sa poti juca. Jocul incepe cu simbolul halbei de bere si acorda castiguri chiar si pentru unul sau doua simboluri afisate pe liniile castigatoare. Poti castiga jocul daca inregistrezi 3 castiguri pe role. La tancurile de bere primesti 10 credite, pentru spirdusi primesti 15 credite, iar pentru trifoi primesti 25 de credite. Cazanul cu aur aduce 200 de credite.

No comments

Leave a Reply