Alege Pacanele

Inspector

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Inspector

Joaca gratis pacanele Inspector onlineSlotul video Inspector Clueless a fost inspirat de Sherlock Holmes si de inspectorul Clouseu din filmul Pink Panther. Jocul de cazino este bazat pe comic si are 3 sloturi cu role. In calitate de detectiv, slujba ta elimina crima de pe strazile din Londra si tu ajungi sa castigi masiv cand termini.

Joaca gratis pacanele Inspector online

 

Aceasta drama are loc in timpul noptii si este facuta in stilul Victorian din Londra. Cu toate acestea, actiunea este stabilita in jurul secolului al XX-lea. In fundal, exista o coloana sonora ambianta in care se aud masinile si caini care latra. Detectivul se afla pe tamburul complet cu palaria vanatorului si va cauta cu ajutorul luptei sale in timp ce va inspecta rolele.

Caracteristicile jocului de pacanele

Cu fiecare rotire, luminile de la casele terasate gasite in fundal, se vor aprinde si fumul cosurilor se va deplasa in apropierea fetei lunii. Jocul nu va descrie rolele reale si acest lucru permite simbolurilor sa se deplaseze in fundal. Permite detaliile gasite in spate sa straluceasca si face ca elementele statice ale jocului si dinamica sa functioneze impreuna fara probleme. Pe ecran, exista doua jackpot-uri care sunt afisate si se joaca pe masura ce jocurile continua. Valoarea initiala pentru jackpot este 500, dar Jackpot-ul Super este de 10.000.

Pe langa cele doua jackpoturi progresive, Inspector Clueless are 3 jocuri bonus. Valoarea simbolurilor jocului variaza in functie de pariul care a fost determinat de fiecare rotire. Trei clienti de carne sunt 1500 de credite, 3 coroane ofera maxim 12.500.

No comments

Leave a Reply