Alege Pacanele

Indian Cash Catcher

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Indian Cash Catcher

Indian Cash Catcher este cu siguranta unul dintre cele mai populare jocuri de tip slot gratuite din industrie in aceste zile. Nu este numai din cauza fetei indiene sexy cu un zambet dragut, dar si din cauza calitatii generale a jocului de pacanele. De fapt, interfata jocului de tip slot este foarte impresionanta. Aproape toti oamenii apreciaza asta, indiferent de interesul lor pentru o masina de pacanele gratuita.

Joaca gratis pacanele Indian Cash Catcher online

 

Practic, acest joc de tip slot atat de uimitor se bazeaza pe indienii americani nativi. In afara de fata indiana sexy, exista, de asemenea, un mandru indian razboinic, de asemenea. Restul simbolurilor reprezinta instrumentele si elementele aferente. Exista, de asemenea, cateva litere. Oricum, toate aceste simboluri sunt superbe dpdv grafic. De fapt, acestea sunt lucrari grafice de cea mai buna calitate de la dezvoltatorul de jocuri de top, Habanero. De asemenea, animatiile sunt de inalta calitate. Jocul acestui slot gratuit are cateva produse foarte interesante. Optiunea max-bet, optiunea de redare automata si optiunile mini-gamble sunt cele mai tari din toate.

In afara de a face jocul mai rapid, aceste optiuni de asemenea, cresc sansele castigatoare si suma. Pariul initial pentru acest joc incepe de la 0,01 monede si ajunge pana la 5.000 de monede pe rotatie. De asemenea, numarul de cai castigatoare poate fi schimbat de la 243 la 3. De fapt, acesta are un sistem de stabilire a preturilor usor mai bun, cu 243 de moduri exclusiv de castig. Cu toate acestea, numarul de role se mentine neschimbat la 5. Acest joc de tip slot gratuit uimitor are, de asemenea, un scatter si un simbol wild. Wild este capabil sa inlocuiasca toate celelalte simboluri.

No comments

Leave a Reply