Alege Pacanele

In Jazz

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

In Jazz

Joaca gratis pacanele In Jazz onlineIn slotul online In Jazz este un tambur cu 5 linii de castig. Este capabil sa transporte jucatorii in orasul Chicago in anii 1930. Aici cantaretii frumosi de jazz, aerul fumos si lumina slaba pot prelua sufletul jucatorului. Jocul este jucat la un nivel ridicat de volatilitate. Puteti castiga peste 5.000 de monede atunci cand jucati jocul de pacanele si este posibil sa tripleti castigurile folosind rotiri gratuite si membri speciali ai trupei, care pot mari tabelul de plati sau pot inlocui alte simboluri pentru castig.

Joaca gratis pacanele In Jazz online

 

Cu slotul online In Jazz, jocul este flexibil daca doriti sa pariati. Trebuie sa setati un numar de linii, monede si fise, dupa cum doriti. Puteti paria 0,01 si 1 credit pana la cele 10 monede pentru fiecare linie, dupa cum doriti.

In jocul de baza, aveti sansa de a va asuma riscul si de a alege o carte care vine cu fata in jos, astfel incat sa puteti dubla castigarea, cu toate acestea, puteti pierde, de asemenea, totul.

Bonusuri si simboluri

In slotul online In Jazz se gasesc cinci simboluri care platesc foarte putin si cinci simboluri care platesc foarte bine. Exista membri ai trupei si instrumente muzicale ca simboluri. Ar trebui sa obtineti 3 din aceleasi simboluri daca doriti sa castigati si acest lucru va incepe la cel mai din stanga tambur. Pentru fiecare pariu, pariul maxim pe care il puteti castiga este de 800 de monede. Cand obtineti o combinatie castigatoare de salbaticie, primiti 1.000 de monede. Scatters pot plati peste 5.000 de monede.

No comments

Leave a Reply