Alege Pacanele

Humpty Dumpty

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Humpty Dumpty

Joaca gratis pacanele Humpty Dumpty onlineSlotul video Humpty Dumpty se bazeaza pe faima celebrului personaj, in timp ce oul antropomorf este personajul principal. Chiar daca este o alegere ciudata, majoritatea jucatorilor sunt deja familiarizati cu aceasta poveste a lui Humpty Dumpty. Acest joc de pacanele este original si veti fi surprins de distractia pe care o aduce jucatorilor.

Joaca gratis pacanele Humpty Dumpty online

 

Fundalul jocului de pacanele este o lume roz si pastela care aduce in minte orasul vechi european. Epoca de varsta mijlocie este intarita de multe detalii, cum ar fi scutul, cu steagurile de turneu care incadreaza aceste role. Melodia jocului este inspirata de Disney, in timp ce calitatea designului jocului nu poate fi negata. Veti sfarsi iubirea acestui joc, daca nu sunteti alergic la filmul animat cu universul desen animat.

Caracteristicile slotului video Humpty Dumpty

Caracteristicile jocului de pacanele includ cinci role, trei simboluri cu 25 de linii de castig. Linii de plata au fost fixate astfel incat sa nu puteti schimba parametrii. Veti folosi meniul de pariere astfel incat sa puteti selecta marimea pariului si apoi sa faceti clic pe butonul de redare daca doriti sa validati alegerea. Combinatia castigatoare a simbolurilor va trebui sa aterizeze la liniile de plata pentru a conduce la premiul in bani. Intotdeauna amintiti-va ca daca pariati mai mult, atunci veti castiga mai mult.

Simboluri de slot video

Jocul de pacanele are doua categorii diferite pentru simbolurile lor. Exista simboluri de carte care incep de la zece pana la un as. Simbolurile cu plata inalta sunt Regele, Regina, Cavalerul, Calul si Maid.

No comments

Leave a Reply