Alege Pacanele

Honey Money PariPlay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Honey Money PariPlay

Joaca gratis pacanele Honey Money PariPlay onlineHoney Money slot game” este un joc de pacanele gratuit in care trebuie sa afisezi diverse simboluri pentru a castiga.

Joaca gratis pacanele Honey Money PariPlay online

Poti incepe sa joci acest joc de aparat de pacanele gratuit in momentul in care ai stabilit pariul pe care vrei sa il plasezi. Acesta poate varia intre 0,10 si 10,00. Exista doua randuri in care se afla 8 celule de stup, pe fiecare dintre acestea. In joc, va trebui sa alegi o celula de sus si una de joc pentru a vedea daca se potrivesc. Atunci cand afisezi literele ce formeaza cuvantul Honey, vei incasa intre 1 si 50 x pariul initial. Daca afisezi M, stupul sau floarea, vei primi 100x, 200x si 1000x pariul initial. Doual simboluri de stele aduc premiul cel mare de 10.000 pana la 100.000 x pariul initial.

Caracteristicile jocului de cazino de tip slot gratuit Honey Money slot game

Acest joc de cazino de tip slot are un buton Suffle ceea ce inseamna ca poti amesteca celulele jocului. Mai exista doua celule de memorie in partea stnga sus unde poti urmari ultimele algeri. Exista si un buton pe care il poti utiliza pentru a juca un joc dupa altul. Vei vrea sa pastrezi zumzaitul jocului. Acest joc de pacanele poate fi cel mai dulce joc de slot pe care l-ai jucat vreodata. Il poti gasi in sectiunea scratch card a jocului.

No comments

Leave a Reply