Alege Pacanele

Holmes and the Stolen Stones

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Holmes and the Stolen Stones

Joaca gratis pacanele Holmes and the Stolen Stones onlineJocul de cazino „Holmes and the Stolen Stones” are o grafica frumoasa si un ecran placut. Acest joc de aparat de tip slot gratuit online aduce in centrul atentiei viata din timpul epocii Victoriene. Acest joc de slot ofera 5 jackpot-uri progresive. Rotirile gratuite oferite in acest joc il fac si mai interesant. Bonusurile oferite in joc ii captiveaza pe jucatori. Partile intereante ale jocului includ si caracteristicile „Collecting the shards”, „Click” si „Free spins”. De asemenea, jucatorii mai pot incerca si alte jocuri similare , oferite de Yggdrasil Gaming: „Joker Milions” si „Vikings fo Wild”

Joaca gratis pacanele Holmes and the Stolen Stones online


Jocul de cazino „Holmes and the Stolen Stones” ofera posibilitatea jucatrilor sa intre in modul rotirilor gratuite prin colectarea a 5 cioburi de sticla de aceeasi culoare. Rotiriloe gratuite mai pot fi obtinute si prin afisarea a 3 sau mai multe simboluri scatter, reprezentate de lacate de aur, pe ecran. Jucatorii pot primii multiplicatoare x3 sau 10 rotiri gratuite. Tema acestui joc de aparat de tip slot este interesanta si ofera castiguri consistente. „Holmes and the Stolen Stones” poate fi jucat la cazinouri online cunoscute, cu cele mai bune bonusuri de inregistrare. Jocul de slot „Holmes and the Stolen Stones” este un joc de cazino inspirat de povestea detectivului Sherlock Homes. Rola din acest joc are o configuratie 5×3, cu 20 de linii castigatoare. Acest joc de cazino are o rata de castig de 96,8%. % simboluri de cioburi aliniate vor purta jucatorul in modul rotirilor gratuite. Caracteristicile acestui joc sunt interesante. Exista o runda unica numita „Diamond Collection” in care jucatorii trebuie sa gaseasca diamante de aceeasi culoare. Premiul jackpot se acorda atunci cand sloturile sunt pline. Jucatorii pot incerca si alte jocuri similiare: „Joker Millions” si „Cyrus the Virus”, oferite de Yggdrasil Gaming.


Exista chiar o runda bonus „Warehouse” oferita in acest joc. Aceasta runda este asemanatoare „Deal or no Deal”. Trei sau mai multe simboluri bonus sunt necesare pentru a debloca aceasta runda. Jucatorii vor deschide cutii pline cu diamante, bombe sau monede. Jucatorii pot juca aceasta runda atat timp cat fumul iese din cutie. Efecte vizuale si audio are jocului sunt foarte bine realizate.

 

No comments

Leave a Reply