Alege Pacanele

Hockey League Wild Match

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hockey League Wild Match

Joaca gratis pacanele Hockey League Wild Match onlineHockey League Wild Match slot game” este un joc de pacanele gratuit foarte interesant, ce se joaca pe gheata, locul unde jucatorul poate inscrie goluri pentru a incasa bani. Jocul are ca tema jocul de hockey si transforma jucatorul in jucator de hockey ce trebuie sa invinga echipa adversa. Trebuie sa stii ca efortul se va merita.

Joaca gratis pacanele Hockey League Wild Match online

Hockey League Wild Match slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu un aspect dinamic si modern, cu o grafica perfecta si multe personaje. Rolele au fost create asemeni unul ecrane de televizor si arata jocul de hockey. Panoul de comanda este asezat discret in partea de jos a ecranului. Simbolurile de pe role vor aparea oe un fundal albastru c animatii interesante. Jocul este asemanator alor jocuri de aparat de slot. Publicul va insufleti atmosfera.

Jocul este unul clasic, cu reguli simple si butoane de control aflate in partea de jos a ecranului. Jocul are 9 linii castigatoare fixe si 5 role. Combinatiile castigatiare vor aduce premii in bani. Butoanele + si – pot fi folosite pentru modificarea valorii monedei si a pariului. Meniul se va deschide pentru a afisa optiunile disponibile. Cand esti pregatit, invarte rolele si jocul incepe.

Simbolurile jocului includ A, K, Q, J si jucatori de hockey.

No comments

Leave a Reply