Alege Pacanele

Hockey League

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hockey League

Joaca gratis pacanele Hockey League onlineHockey League slot game” este un jocuri de pacanele gratuit ce are ca tema hockey-ul pe gheata. Te poti bucura de acest joc chiar daca nu esti familiar cu acest sport. Liga de hockey are loc intr-un singur loc si anume pe gheata. Jocul acesta de aparat de pacanele gratuit este foarte asemanator jocului real. Rolelesunt incadrate de o rama asa cum se intampla si pe gheata. Astfel vei putea vedea mai bine jocul. Panoul de comanda al jocului este rotund si are un aspect estetic pe care jucatorii il vor aprecia pentru simplicitate.

Joaca gratis pacanele Hockey League online

Hockey League slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care sunetul este original si impresionant. Printre strigatele publicului te vei simti ca si cum esti pe aproape de ter si iti incurajezi echipa favorita. Hockey League slot game urmeaza regulile clasice ale jocurilor de slot standard si asigura un inceput usor pentru jucatorii neexperimentati. Jocul are 5 role si 20 de linii castigatiare. Exista 5 role pe care se afiseaza trei simboluri. Nu este nevoie sa te uiti dupa liniile castigatiare din moment ce combinatia castigatiare va aparea pe ecran pentru a acorda castigurilr, indiferent de locul de afisare.

In acest joc, este usor sa obserci patru simboluri populare, dar care acorda castiguri mici. Simbolurile sunt cartile de joc de la J la A. Simbolurile speciale sunt antrenorul si trei jucatori de hockey.

No comments

Leave a Reply