Alege Pacanele

Highway to Hell

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Highway to Hell

Iti place muzica rock? Daca da, inseamna ca ai auzit de melodia „Highway to Hell”. Da, ne referim la vestita piesa a celor de la AC/DC. Wazdan Gaming a venit cu ideea acesti teme pentru jocul de pacanele. Nu vezi in fiecare zi o astfel de tema pe un joc de slot – doua lucruri ce se imbina perfect. Jocul are 5 role si 5 linii castigatoare. Este un joc simplu. Fundalul jocului este pictat in culorile iadului, rosu si negru. Jucatorii impatimiti se vor indragostiJoaca gratis pacanele Highway to Hell online de acest joc de pacanele gratuit.

Joaca gratis pacanele Highway to Hell online

 

Alaturi de rosu si negru, vei vedea si auriu, culoare ce va intensifica atmosfera intunecata. Simbolurile sunt realizate cu multa atentie la detalii si pot fi identificate foarte usor. Rolel eau indeajuns de multe simboluri ca sa te ajute sa castigi.Este un joc distractiv si profitabil.
„Highway to Hell” devine un hit printre jucatorii de jocuri de aparat de tip slot online. Motivul principal se datoreaza optiunilor de pariere ce fac jocul si mai interesant. Acestea iti pot aduce castiguri consistente. Muzica jocului echivaleaza cu libertatea mersului pe motocicleta pe o autostrada. Jocul de cazinote poarta la un alt nivel. Caracteristicile speciale sunt numeroase, asa ca sansele de castig sunt mari.
Simbolul wild este camionul. Acesta va inlocui toate celelalte simboluri atunci cand apare pe o linie castigatoare. Daca trebuie sa afisezi o combinatie castigatoare, simbolul wild se va afisa pe intreaga rola. Cea mai buna parte este ca 5 simboluri wild iti vor auce castiguri mari. Incearca acest joc de pacanele si nu vei regreta.

No comments

Leave a Reply