Alege Pacanele

High Five II

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

High Five II

Joaca gratis pacanele High Five II onlineHigh Five II este un slot video clasic de la Kajot Casinos. Jocul acesta poate fi jucat gratuit sau pe bani reali si este la fel ca la pacanele cu 3 role si 5 linii de castig. Jocul acesta promite multa dsitractie pasionatilo de jocuri de noroc online dar si bani castigat usor datorita multiplelor oportunitati de castig. Runda bonus iti permite sa dublezi castigurile cu o apasare pe buton. Acest slot de la Kajot este un aparat destul de intresant si are 3 role si 3 randuri de simboluri. Cum spuneam mai sus, este un joc de pacanele clasic d ela care nu lipseste nici jokerul. Acesta poate inlocui alte simboluri pentru ca tu sa formezi mai rapid combinatiile norocoase cat ai clipi din ochi. Rundele speciale cu Triple-Joker aduc castiguri cand jucatori prind trei jokeri la rand.

Joaca gratis pacanele High Five II online

 

Nu uita ca jocul are si un bonus pentru inregistrare care te ajuta sa castigi mai usor. High Five II se joaca cu deniminari de cate 1 punct de credit sau impuls cum se zicea la aparate. Fiecare impuls valoreaza 0.01 euro. Slotul video High Five II are runde senzationale si speciale cum este si runda Extra Bonus in care fiecare simbol are propria linie de bonus si se activeaza dupa fiecare castig. In acesl fel sunt generate castiguri suplimentare care iti vor creste balanta de credite sau impulsuri de pacanele. Jocuri de pacanele High Five II ofera runde unice cum sunt rundele speciale bonus in care castigurile pot fi multiplicate prin pariere in runda de pariu. Runda de pariu poate fi si pierduta asa ca tu alegi daca vrei sa risti mai mult sau nu.

Un slot video interesant si excitant si care are imagini frumoase si efecte sonore minunate, asa cum sunt si alte pacanele de la Kajot: Lucky Dragon, Demon Master, Aztecs Empire si Stone Age.

 

No comments

Leave a Reply