Alege Pacanele

Haunted Hallows

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Haunted Hallows

Joaca gratis pacanele Haunted Hallows onlineHaunted Hallows Slot Machineeste un joc de pacanele gratuit potrivit pentru tine, daca iti place lumea infricosatoare cu castiguri surpriza. Acest video joc este mai mult decat un simplu joc de pacanele si vine cu surprize inspirate din universul de Halloween. Jocul este simplu, dar poate da dependenta oricui intra in atmosfera sa.

Joaca gratis pacanele Haunted Hallows online

Haunted Hallows Slot Machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 3 role si 9 linii castigatoare. Atunci cand obtii o combinatie cu simboluri identice pe o linie activa, vei incasa castigul. Poti folosi butoanele de comanda pentru a stabili pariul si pentru liniile castigatoare pe care se pariaza. Dupa incasarea castigului, poti opta pentru mini jocul dublu sau nimic. Cand joci cu pariuri mari, si castigurile incasate vor fi mai mari. Poti alege pariul atunci cand intri in modul autospin. Acest lucru permite rolele sa se invarta fara intrerupere, lucru care va da putina viteza jocului.

Simbolurile jocului

Pentru a castiga, trebuie sa afisezi 3 simboluri identice pe liniile castigatiare. Te vei intalni cu fantome, pisici negre si otravuri. Vei incasa castiguri, iar recompensele incep de la 10 credite. Simbolurile speciale sunt vrajitoarele, Frankenstein si craniul. Sunt rar intalnite, dar sunt foarte valoroase. Cand afiezi 3 vrajitoare, vei incasa 300 de credite.

No comments

Leave a Reply