Alege Pacanele

Graveyard Shift

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Graveyard Shift

Joaca gratis pacanele Graveyard Shift onlineGraveyard Shift” este un joc de pacanele gratuit ce are ca tema sarbatoarea mortilor Dia De Los Muertos, festival sarbatorit in Mexic. Jocul se axeaza pe puterea vizuala a simbolurilor de pe role. Fundalul jocul este alb, iar rolele par sa pluteasca peste o gramada de aur. Simbolurile jocului sunt foarte interesante. Exista diverse cranii pictate in modul specific sarbatorii Dia de Los Muertos. Ochii sunt accentuati cu cercuri mari negre, facand contrastul cu oasele albe.

Joaca gratis pacanele Graveyard Shift online

Graveyard Shift” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii castigatoare. Jucatorul poate folosi comenzile pentru a activa sau dezactiva liniile castigatiare cu care vrea sa joace si poate astfel si modifica pariul. Jocul ii permite jucatorului sa selecteze valoarea monedei. Butonul de rotire valideaza setarile si pune rolele in miscare. Pentru fiecare castig exista posibilitatea de activare a rundei Gamble, in care jucatorul trebuie sa joace un mini joc, dar aceasta caracteristica este optionala. Atunci cand ghicesti culoarea coresta a cartii, iti vei putea dubla castigurile, dar un raspuns gresit dte va face sa pierzi tit.

Simbolurile jocului sunt principala atractie. Primele patru simboluri sunt patru cranii. Simbolurile speciale sunt foarte valoroase si sunt cranii cu sombrero si palarii elaborate, in timp ce regina este simbolul cu cea mai mare valoare.

No comments

Leave a Reply