Alege Pacanele

Golf Tour

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golf Tour

Joaca gratis pacanele Golf Tour onlineGolf Tour este un slot video cu golf drept tematica si este perfect pentru fanii jocului de golf. In grafica acestui joc de cazino sunt lucruri pe care v-ati astepta sa le vedeti intr-un joc tematic de golf. Veti vedea un cer albastru azur cu un teren verde luxuriant imaculat.

Joaca gratis pacanele Golf Tour online

 

Jocul acesta de tip slot video are 5 tambururi cu 5 linii de castig si printre aceste simboluri veti vedea masinutele de golf, pantofi de golf, bile de aur, steaguri, crose, teuri si trofee de golf. Exista, de asemenea, un portretul unui jucator de golf de sex masculin, care este in picioare si el este aproape de rolele in cazul in care el este in asteptare pentru tine sa lovesti.

O singura moneda trebuie jucata pe fiecare linie de castig. Valoarea unei monede poate fi modificata incepand de la 0,03 pana la 3,6. Acest lucru ofera gradul de flexibilitate pe miza pe care jucatorul poate sa-l parieze.

Cum se castiga acest joc de cazino

Cand joci acest joc, ai sansa de a castiga in doua moduri. Puteti castiga, pornind de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta. Acest lucru va creste sansa de a castiga. Pentru a castiga, va trebui sa potriviti cel putin doua simboluri. Cu toate acestea, cu cat sunt mai multe simboluri pe care le puteti potrivi, cu atat este mai buna valoarea premiului tau. Crosa de golf este in roz si este efervescent cu fundalul care ofera premiul de cea mai mare valoare.

Scatterul si simbolurile salbatice contribuie la sporirea sanselor de a castiga si de a obtine premiul. Jocul de cazino are o runda finala Golf Pro Tour, care este un joc bonus ascuns obtinut prin obtinerea simbolurilor scatter.

No comments

Leave a Reply