Alege Pacanele

Golden Joker Dice

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Golden Joker Dice

Joaca gratis pacanele Golden Joker Dice online Jocul Golden Joker Dice este jocul de cazino pentru tine, in cazul in care iti place sa joci jocuri gratuite de cazino si adorati si sa jucati zaruri. Jocul acesta de pacanele va ofera sansa de a face acest lucru simultan. Fiecare rotire la tambur va fi egala cu cat de mult sa zarat zarurile. Jocul vine cu 5 role, 3 randuri si 25 de linii de plata pe care le poate alege jucatorul. Cand incepeti sa jucati, este timpul sa cereti lui Lady Luck sa va ajute, astfel incat sa puteti obtine combinatia potrivita.

Joaca gratis pacanele Golden Joker Dice online

 

Cand jucati zarurile de aur, pentru a castiga, va trebui sa formati combinatia castigatoare cand veti lovi zarurile de acelasi fel cum puteti. Combinatia trebuie sa inceapa pe partea stanga si icoanele ofera sansele de a castiga multe castiguri minunate.

Joker se foloseste la completarea liniei castigatoare. Cand ai un joker, acesta va fi inlocuirea altor pictograme ale jocului de pacanele, dar nu poate inlocui imaginea de zaruri. Cand primiti 5 jokeri indiferent de linia de plata, acesta va plati cel mai mare premiu. Doua zaruri se adauga pentru a ajunge la 9. Cand reusiti sa prindeti 3, 4 sau 5 din aceasta imagine, veti primi 1, 3 sau 10 rotiri gratuite.

Jocul de cazino Golden Joker Dice ofera posibilitatea de a juca doua jocuri intr-o singura data. Daca va place oricare dintre aceste jocuri, atunci va veti bucura de el. Puteti incepe sa jucati acest joc de pacanele gratuit si incepeti sa platiti atunci cand va simtiti bine.

No comments

Leave a Reply