Alege Pacanele

Golden Hand

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Hand

Joaca gratis pacanele Golden Hand onlineMasina de pacanele Golden Hand de mana este un joc de cazino clasic, plin de fructe si este proiectat de Casino Technology. Simbolul jocurilor includ cirese, o mana de aur de 7 si trifoi verzi. Simbolurile pe care le puteti vedea in acest joc sunt din jocuri vechi. La inceputul jocurilor, exista un ecran intro unde puteti alege nivelul de dificultate. Puteti alege intre Hard, Smart, Smooth, moale si usor.

Joaca gratis pacanele Golden Hand online

 

Jocul de cazino se bazeaza pe 5 linii cu 3 role si pariul se gaseste incepand de la 0.01 pana la 100 pe fiecare linie. Acest lucru permite jucatorului sa parieze cel putin 500 de monede de fiecare data. Acest joc este atat de distractiv si simplu de jucat, chiar daca exista multe greseli gasite in joc. Pentru o persoana care se joaca cu bani reali, atunci se va bucura, de asemenea, de un joc de mare variatie medie in timp ce va juca acest joc.

Simboluri de joc

Atunci cand face click pe tabelul de plati, jucatorul va fi dus la o placa de plati bine proiectata. Este, de asemenea, posibil sa spunem ca tabloul de plati este mai atent decat un joc real. Simbolurile acestui joc includ mere, lamai, portocale si piersici. Exista, de asemenea, cirese negre si cirese rosii cu pepeni. Cele mai bune simboluri pe care trebuie sa le priviti sunt 5 trifoi cu 7 rosii. Mana de aur cu o carte care are nume salbatice este simboluri salbatice. Primul apare la tamburul central si pot inlocui alte simboluri. Aceste salbatice lucreaza intr-un mod complex.

No comments

Leave a Reply