Alege Pacanele

Golden Flower of Life

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Flower of Life

Joaca gratis pacanele Golden Flower of Life onlineGolden Flower of Life este un joc de cazino plin de cultura chineza si este dezvoltat in cadrul Casino Technology. Acest joc de noroc ii invita pe jucator sa se bucure de eleganta si rafinamentul unei astfel de culturi estice bogate, care a devenit cea mai populata tara.

Joaca gratis pacanele Golden Flower of Life online

 

Jocul de cazino il va transporta pe jucatorul in inima Orasului Forbidden si in toate palatele decorate in el. Fundalul jocului arata toate un perete decorat care a fost acoperit cu ornamente de aur in forme de flori. Fundalul are tonuri elegante, care sunt rosii si violete. Luminile au fost estompate si nu exista nici o persoana pe ecran, care sa dea jocului o atingere de mister si sofisticare. Atmosfera muzicala a jocului se potriveste cu decorul jocului si ofera melodii traditionale din China care ofera o imersie suplimentara in universul jocului.

Jocul are 20 de linii de plata cu 5 role. Pentru a incepe sa jucati, jucatorul trebuie sa inceapa prin stabilirea valorii monedei folosind butonul rosu de pe ecran. Jucatorul trebuie sa decida nivelul monedei si numarul de linii de plata pe care doreste sa le activeze. Cand player-ul este gata, trebuie sa faceti clic pe butonul de pornire pentru a incepe rotirea rolelor.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de noroc pornesc de la juvete la as. Simbolurile arata colorat si utilizeaza fonturi de inspiratie chinezeasca. Alte simboluri includ o moneda de aur cu o placa, printesa in palat si un print. O statuie Buddha care are o halo de aur este risipa acestui joc. O floare de aur este o salbaticie a jocului.

No comments

Leave a Reply