Alege Pacanele

Golden 7 Fruits

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Golden 7 Fruits

Joaca gratis pacanele Golden 7 Fruits onlineGolden 7 Fruits Slot Game” este un jocuri de pacanele gratuit in care ai sansa sa transformi fructele coapte in aur pur. Trebuie sa astepti ca fructele colorate sa se coaca pe cele 5 role si 3 randuri si pana la 20 de linii castigatoare si vei avea astfel sansa sa vezi pepeni, cirese si portocale transformandu-se in aur.

Joaca gratis pacanele Golden 7 Fruits online

Jucatorul trebuie sa afiseze 5 simboluri identice pe o linie castigatoare, este important ca aceasta combinatie de simboluri sa se afle printre cele 20 de modele si trebuie sa inceapa de la stanga la dreapta. Combinatia castigatoare trebuie sa inceapa de pe prima rola, de la stanga si trebuie sa contina simboluri identice, fara sa fie intrerupte de un alt simbol. Atunci cand semnul Golden Line 7 apare pe rolele aparatului de pacanele, acesta va fi transformat in K sau in Q. Simbolul wild va inlocui toate celelelalte simboluri, cu exce[tia simbolului 7.

Golden 7 Fruits Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are simboluri ca pepeni, prune, struguri, cirese, lamai sau portocale. Jocul are 5 role si 5 linii castigatoare, nu este mult, dar este si asa foarte interesant din moment ce ccompenseaza prin liniile castigatoare si castigurile oferite. Cinci struguri sau pepeni vor multiplica pariul pentru linie cu peste 500, iar portocalele si prunele pot multiplica pariul cu peste 200. Golden 7 poate multiplica castigurile cu pana la x10.000. Dupa castig, poti incerca jocul Chance pentru a incerca sa iti dublezi castigul. Tot ce trebue sa faci este sa ghicesti culoare cartii oferite.

No comments

Leave a Reply