Alege Pacanele

Glorious Rome

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Glorious Rome

Joaca gratis pacanele Glorious Rome onlineGlorious Rome slot game” este un joc de pacanele gratuit ce iti atrage atentia in diverse moduri. Grafica acestui joc de aparat de pacanele este eleganta si promite aventura epica. Tema jocului este amplasata in Imperiul Roman. Glorious Rome slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce aduce impreuna noul si vechiul si personalizeaza fiecare rotire in functie de starea si modul tau de joc.

Roma se numara printre cele principalele centre alte civilizatiei vestice, iar acest lucru nu s-a schimbat de secole. Jocul prezinta acest oras unic ca si capitala a Imperiului Roman. Rolele sunt incastrate in Temlul Roman. Exista doua coloane de fiecare parte a ecranului. Nu exista un fundal anume la care sa te uiti, dar rolele aparatului de pacanele sunt pline de simboluri colorate.

Joaca gratis pacanele Glorious Rome online

Simbolurile jocului necesita atentia jucatorului, din moment ce design-ul lor este evocativ si elegant, asemeni imperiului antic. Jocul are 5 role si afiseaza trei simboluri la fiecare rotire, cu 20 de linii castigatiare. Jucatorul incepe prin ajustarea liniilor castigatoare cu care vrea sa joace, pentru ca apoi sa stabileasca valoarea monedei si numarul de monedde pe care vrea sa il parieze. Cand totul este stabilit, jucatorul apasa butonul OK si accepta schimbarile.Simbolurile jocului sunt: punga de sur, pocalul de argint, manuscrisul, cornul de baut si strugurii. Simbolurile speciale inlud: imparatul, femeia romana, centurionul si gradiatorul.

No comments

Leave a Reply