Alege Pacanele

Gemstone Jackpot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gemstone Jackpot

Joaca gratis pacanele Gemstone Jackpot online„Gemstone Jackpot” este unul din acele jocuri de pacanele gratuit pe care il poti juca ore in sir fara sa te plictisesti. Jocul este despre pietre pretioase si cui nu ii plac bogatiile? In plus, iti ofera sansa sa castigi de fiecare data cand pariezi. Cea mai buna parte a jocului este ca, in afara de optiunile standard, exista si alte optiuni care vor face jocul si mai interesant. Jocuri similare ce pot fi incercate sunt: Just Jewels si Sizzling Gems. Exista optiunea Lock and Spin pe care ata jucatorii noi cat si cei experimentati o vor gasi foarte interesanta. Simbolurile apar pe trei randuri, iar pentru a incasa castiguri trebuie sa afisezi o linie activa continua, incepand de la stanga. Jocul devine mai interesant pe masura ce joci.

Joaca gratis pacanele Gemstone Jackpot online

 
Gemstone Jackpot este un joc de cazino de tip slot cu 5 role si 10 linii castigatoare. De obicei, jocurile oferite de Novomatic au 9 linii castigatoare, dar acesta este diferit. Acset joc e aparat de pacanele iti ofera sansa sa castigi intre 4 si 10000 de credite. Pariul variaza intre 40 si 10000 de credite pentru fiecare rotire. Desi jocul are multe caracteristici si simboluri, regulile sunt simple si clasice, lucru care face jocul foarte atractiv. Poti incerca si alte jocuri similare: Pharaohs si African Simba.

Nu exista runde bonus in acest joc, Exista numai functia Lock and Spin mentionata mai devreme. In acest joc de slot, multiplicatorul maxim este x500. Iti poti paria toate castigurile cu optiunea Gamble. Pariul este sa ghicesti culoarea corecta a cartii intoarse cu fata in joc.

 

No comments

Leave a Reply