Alege Pacanele

Gems of the Gods

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gems of the Gods

Joaca gratis pacanele Gems of the Gods onlineCu acest joc de pacanele este timpul sa priviti la cer, pentru a va putea incerca norocul. Jocul este diferit de jocul obisnuit de tip slot video, deoarece se bazeaza mai mult pe un puzzle de potrivire a jocului de puzzle, cum ar fi bomboane zdrobi sau Bejeweled.

Joaca gratis pacanele Gems of the Gods online

 

Jocul acesta de pacanele are o grila de 5×5 si este plin de simboluri stralucitoare care trebuie sa fie potrivite in liniile de pe ecran, astfel incat jucatorul sa poata obtine premiile in functie de pariul sau. Jucatorul poate castiga mai mult atunci cand obtine victorii salbatice, rotiri gratuite, icoane speciale de iluminare si multiplicatori.

Pentru a juca acest slot video nu trebuie sa utilizati metode conventionale utilizate la alte jocuri de pacanele. Cu toate acestea, tema jocului este grandoarea mistica a zeilor greci. Grila jocului se gaseste pe Muntele Olimp si este casa unor zeite si zei din Pantheonul antic grec.

Simboluri de joc

O astfel de decoratie frumoasa a cerurilor, servesc drept fundal si element central al pietrelor pretioase cu icoane glorioase de bijuterii. Simbolurile jocului de pacanele sunt piatra patrata, pietre verzi, pentagonuri purpurii, safire albastre, pietre de romb albastru deschis si pietre triunghiulare de teal.

Acesta este jocul de pacanele potrivit de jucat daca te-ai saturat sa joci din nou aceleasi masini de slot. Motivul pentru aceasta este ca nu va veti astepta sa vedeti aceleasi linii de plata cu role de rotatie, ci o pictograma de 5×5 care poate fi combinata pana la intamplare cand deschideti fiecare piesa.

Pentru a castiga, ar trebui sa aliniati trei simboluri in randul vertical sau orizontal.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele