Alege Pacanele

Gem-O-Rama

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gem-O-Rama

Joaca gratis pacanele Gem-O-Rama onlineAcesta este un joc de cazino destul de distractiv care ofera jucatorilor posibilitatea de a juca 5 tambururi, cu un total de 10 linii de castig. Acesta vine cu 9 simboluri usor de inteles, are o volatilitate ridicata si o rata de succes de 11,97%. Acesta include un numar bun de caracteristici care il fac sa iasa de la ceilalti in aceeasi gama. De fapt, cu o buna strategie, jucatorii pot paria si castiga bani mari. Ea a izbucnit cu culori frumoase curcubeu care vor face chiar jucatorul condimentat izbucni cu entuziasm total.

Joaca gratis pacanele Gem-O-Rama online

 

Acest slot video vine cu o serie de caracteristici care includ, dar nu se limiteaza la; rotiri gratuite, salturi extinse, bijuterii de cristal care dubleaza victorii si, bineinteles, re-rotiri. Daca acest lucru este ceva de pana, atunci cu siguranta un jucator cu o strategie buna in loc va bucura de fiecare joc.

Jocurile castigatoare sunt numarate de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga, iar oricare dintre combinatiile castigatoare (3 simboluri castigatoare) sunt facute. In acest caz, daca sunt conectate pietre verde sau rosii (3, 4, 5) din stanga sau din dreapta castigul va fi fie o.6, 1x, fie 3. Simbolul portocaliu, simbolul albastru si galben va oferi 10x, 2x sau 5x.

Simbolul traditional 7 este, de asemenea, disponibil si va oferi premii de 5x pariu, 15x si chiar 25x. Daca apare cristalul alb, castigul este dublat (numai pe rolele 5 si 1)

Simboluri

Exista multe simboluri folosite, inclusiv simbolul salbatic, simbolul dublu, simbolul respin si simbolul salbatic extins.

No comments

Leave a Reply