Alege Pacanele

Gaelic Warrior

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gaelic Warrior

Joaca gratis pacanele Gaelic Warrior onlineSlotul online Gaelic Warrior se bazeaza pe istoria irlandeza antica si totul despre el este fascinant. Aceasta este o invitatie de la Casino Technology pentru a vizita lumea bogata. Jocul vine cu toate caracteristicile pe care jucatorul se asteapta sa le vada in jocurile de cazino online.

Joaca gratis pacanele Gaelic Warrior online

 

Jocul de cazino Gaelic Warrior este despre magie si cavaleri. Sunt gata sa lupte pentru ca tara sa tina departe invadatorii care ar fi decis sa lupte impotriva tarii lor. Jocul are o magie si se afla intr-un fundal exotic unde castelul fortificat se gaseste in ceata albastra. Exista niste pasi de piatra care ajung la intrare, iar castelul este bine aparat.

Tamburele se gasesc pe blocul solid si exista lemn care a fost incadrat prin reprezentarea frunzelor de toamna si a florilor. Sunt si niste pumni si sabii. Amestecarea puterii si a naturii este ceea ce echipa dorea in cultura galica. Este placut si pentru ochi.

Jocul nu are prea multa atmosfera muzicala, dar este o melodie generica care se joaca cand rolurile continua sa se roteasca. Jocul arata destul de misterios si colorat, astfel incat sa poata privi jucatorul.

Simboluri de joc

Slotul online Gaelic Warrior are 25 de linii de plata cu 5 role de rotire. Comenzile jocului se gasesc in partea de jos a ecranului. Pentru a juca, jucatorul trebuie sa inceapa prin stabilirea valorii monedei, a setarii pariurilor si a liniilor de plata. Jocul are noua elemente de baza, primele fiind icoanele clasice ale cardurilor. Alte simboluri sunt un pumnal, topor, printesa, print si scut.

No comments

Leave a Reply