Alege Pacanele

Fruits of Neon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruits of Neon

Joaca gratis pacanele Fruits of Neon onlineAtunci cand o tema de scoala veche intalneste designul grafic modern, atunci aceasta va duce la rezultate spectaculoase. Este ceva adevarat cu fiecare forma de arta si este mai impresionant cu jocul de tip slot online. Cu Fruits of Neon de la Fugaso, dezvoltatorii au reusit sa preia cartea si tema fructelor clasice la un nou nivel. Acest lucru este datorat aspectului modern, cu un gameplay rapid. Jocul acesta de pacanele garanteaza o impresie puternica.

Joaca gratis pacanele Fruits of Neon online

 

Fundalul jocului de pacanele este intunecat si este un suport perfect pentru simbolurile fluorescente. Exista o decorare laterala inspirata de semnul benzii Las Vegas. Jocul este modern si neted, dar, in acelasi timp, aduce o senzatie veche de scoala.

Cu estetica, este greu sa stim ce este nou si vechi. Infiintarea jocului este de 40 de linii de plata de peste 5 tamburi. Pariul incepe de la 0.40 pana la 100. Pentru a ajusta setarile, trebuie sa utilizati butoanele de comanda care sunt plasate sub role. Puteti juca fiecare rotire sau puteti decide sa configurati modul autospin.

Simbolurile de asteptat cu jocul sunt costumele cartilor, simbolurile clasice de fructe, cum ar fi bananele, pepeni verzi, prune si cirese. Premiul de top va fi de 200 de ori pariul initial. Cu toate acestea, jocul este joc cu variante mici si poate debloca doar victorii mici, dar castigurile mari nu sunt usor de trecut. Castigand cu salbaticia, duce la premiul de 400 de ori pariul.

No comments

Leave a Reply