Alege Pacanele

Fruits Gone Wild

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruits Gone Wild

Joaca gratis pacanele Fruits Gone Wild onlineJocul la slotul video Fruits Gone Wild este diferit de cel al altor jocuri de pacanele, deoarece este vorba mai mult de acoperirea cu neon si acesta este ceea ce confera jocului un aspect modern si capteaza cu usurinta ochii jucatorului.

Joaca gratis pacanele Fruits Gone Wild online

 

Simbolurile jocului de pacanele sunt fructe diferite si stilul de design al jocului pentru fiecare fruct. Simtul si aspectul jocului sunt diferite de jocul obisnuit de slot pe care il aveti in vedere. Exista transferuri reale ale gameplay-ului, care este la indemana, si care nu are nici un fel de suprapunere normala si actiunea umflata care este comuna cu lansarea mainstream.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul se bazeaza pe 20 de linii de castig, 3 randuri si 5 role. El are un joc de baza care ajuta jucatorul sa inceapa sa joace dintr-o data. Extras-urile primesc o forma de simboluri salbatice si sunt mai mult decat corecte, ceea ce ajuta la obtinerea rotirilor gratuite. Simbolurile salbatice ale jocului fac ca combinatia castigatoare sa fie usor de obtinut.

Simboluri de slot video

Cand obtineti salbaticia pe liniile de castig active, se poate transforma in alte simboluri de care aveti nevoie pentru a castiga. Cand obtineti rotiri gratuite, veti fi capabili sa atingeti bobinarea si nu va trebui sa faceti nici o alta investitie. Jocul are un mini-joc sau cea de-a doua experienta de ecran.

Jocul apare usor la suprafata, in timp ce jocul de baza la fructele salbatice se poate misca cu viteza de iluminare. Jocul va trai mult in mintea si memoria jucatorului.

 

No comments

Leave a Reply