Alege Pacanele

Fruit Warp

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Warp

Joaca gratis pacanele Fruit Warp onlineSlotul online Fruit Wrap este un joc de cazino animat despre fructele care zboara in jurul valorii de folosind un tunel warp timp. Cu aceasta deschidere, ati inteles deja ca jocul nu este acelasi ca si alte jocuri pe care le-ati vazut. Asa cum este cu deschiderea, atunci cand incepeti sa jucati, veti descoperi ca totul este diferit. Splatterul este alcatuit din noua tipuri de fructe care vor lovi ecranul, dar jocul nu are role si fructele nu sunt in ordine. Cand aterizati un tip de fructe pe ecran, de pana la trei ori, atunci veti castiga. Daca aterizati mai multe fructe, atunci veti castiga mai multe premii si exista mai multe oportunitati de a castiga cu bonusul.

Joaca gratis pacanele Fruit Warp online

 

Jocul arata original si prin lovirea spinului ajungeti la un ecran verde gol si aici gasiti noua tipuri de fructe si acestea vor aparea dintr-o data in vizualizare si pot ateriza aleatoriu pe ecran. La un anumit nivel, face ca cineva sa se simta ca si cum ar purta sticla 3D.

Cum se joaca slotul online Fruit Wrap

Nu trebuie sa va asteptati sa vedeti tamburul sau sa castigati linii cu acest joc. Ar trebui sa alegeti sa pariati fiecare rotire individuala si apoi sa puteti juca cu ei. Este posibil sa personalizati setarile jocului schimband efectele sonore cu volumul sonor. Setarile de joc permit modificarea vitezei jocului si schimbarea diferitelor caracteristici ale jocului. Jocul de cazino poate fi jucat cu bara de spatiu, iar intro poate fi activat sau dezactivat.

No comments

Leave a Reply