Alege Pacanele

Fruit Salad Jackpot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Salad Jackpot

Joaca gratis pacanele Fruit Salad Jackpot onlineGames OS este o inovatoare companie de jocuri slot video in curs de dezvoltare, care este populara ca unul dintre cei mai importanti producatori de jocuri slot gratuite moderne. Pe de alta parte, ele sunt, de asemenea, populare ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de masini de pacanele gratuite clasice, combinate cu cele mai recente tehnologii gratuite pentru masinile slot.

Joaca gratis pacanele Fruit Salad Jackpot online

 

Acest joc de pacanele nu are nici o grafica fantezie sau animatii de top. Dar daca sunteti un jucator de nivel incepator sau un fan al jocurilor sloturi de baza, acest slot gratuit este cel mai potrivit slot pentru tine. Pe de alta parte, investitia initiala pe care trebuie sa o jucati este cea mai mica din industrie. Dimensiunea monedei este fixa ​​si in cifre, 25 centi. Se pot paria pana la 5 din aceste monede. Aceasta inseamna ca pariul maxim al acestui slot video este limitat la 1.25 de monede pe rotatie. Evident, aceasta este o investitie total fara risc, chiar si pentru o scadere mai buna.

Panoul de control care va permite sa faceti pariuri se afla in partea de jos a consolei de jocuri. De fapt, panoul de control nu are mai multe butoane, dar 3. Acestia sunt butoanele “bet 1”, “bet max” si “spin”. Tabelul de plati este, de asemenea, integrat pe afisajul principal. Toate premiile posibile sunt chiar in fata ochilor tai in timp ce jucati jocul. Acest joc de pacanele nu are caracteristici bonus. Nu exista nici wilds sau scatters. Dar daca sunteti destul de norocos, aceasta masina gratuita este suficient de generoasa pentru a oferi mai multe premii cu peste 1000 de monede.

No comments

Leave a Reply