Alege Pacanele

Fruit Cocktail7

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Cocktail7

Joaca gratis pacanele Fruit Cocktail7 onlineFruits Cocktail 7 este jocul de cazino bazat pe fructe si ele fac jocul sa fie mai gustos. Jocul acesta de tip slot video va duce la o plaja calda de ocean si puteti amesteca orice bautura energica minunata pe care o doriti de la diferite fructe. Slotul video este plin de fructe bogate cu soare cald pe cele 3 randuri, 25 de linii de plata si 5 role. Puteti juca jocul de cazino si puteti amesteca bauturile speciale pe plaja daca doriti sa va bucurati de multe recompense.

Joaca gratis pacanele Fruit Cocktail7 online

 

Daca doriti sa amestecati cel mai bun cocktail, veti avea nevoie de fructe pentru a le amesteca. Jocul cu sloturi ofera multe dintre ele. Aveti posibilitatea sa aliniati fructele indiferent de tipul acestora, iar liniile de plata vor incepe de la prima tambur pentru a merge la tamburul din stanga. Exista doua simboluri speciale care sunt adaugate de dezvoltatori pentru a va asigura ca obtineti cea mai profitabila castig.

– 7 este simbolul care poate inlocui o alta pictograma, dar nu un simbol Bar

– Bar este pictograma pentru a lansa un joc bonus cu slotul Fruit Cocktail 7. Se foloseste la obtinerea a 1, 3 sau 10 rotiri gratuite dupa obtinerea a 3, 4 sau 5 simboluri BAR pe liniile de plata.

Jocul de tip slot video are multi fanii pentru sloturile pentru fructe si are un design mai stralucitor, cu functii utile. Cand va amestecati propriul cocktail, veti putea sa castigati. Puteti juca jocul de pacanele pentru distractie sau puteti plati bani reali. Nu este nevoie sa va inregistrati inainte de a avea acces la joc.

No comments

Leave a Reply