Alege Pacanele

Frooty Licious

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Frooty Licious

Joaca gratis pacanele Frooty Licious onlineAcest joc de pacanele gratuit poate ca are o structura mica, dar gama de pariere este buna. Jucatorii pot plasa pariuri incepand cu 0,9 si pot creste pana la peste 90,00, daca doresc. Acesta este cel mai mare pariu pe care un jucator il poate plasa. Dezvoltatorii jocului au creat acest joc pentru a da fiecarui jucator oportunitatea de castig.

Joaca gratis pacanele Frooty Licious online

Frooty Licious Slot Machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care, daca doresti sa obti un bonus, trebuie sa afisezzi trei simboluri cu ardei. Castigurile nu sunt uimitoare din moment ce jocul este unul de nivel mediu si ridicat. Jocul nu ofera sanse mai mari de castig, dar este bun in comparatie cu alte jocuri create de aceeasi dezvoltatori.

Caracteristicile speciale ale jocului

Frooty Licious Slot Machine” este un joc de slot gratuit in care, pentru a castiga, trebuie sa afisezi trei simboluri identice, ceea ce inseamna ca vei avea trei sanse de a iti alege recompensele. Acest lucru se datoreaza nivelului Pick Me Bonus. Numele bonusului este explicativ, iar jocul este distractiv. Caracteristicile speciale ale jocului sunt distractive si captiveaza atentia jucatorului.

Daca afisezi simbolul bar, trebuie sa te orientezi la ceva mai mult decat runda bonus. Jocul este echipat cu numeroase jocuri gratuite. Pentru a debloca jocurile gratuite, trebuie sa afisezi simbolul BAR si vei fi recompensat cu 9 jocuri. Acest joc de aparat de pacanele are 3 role, dar, in ciuda dimeniunii mici, are 3 caracteristici speciale si una dintre ele este simbolul wild.

No comments

Leave a Reply