Alege Pacanele

From China with Love

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

From China with Love

Joaca gratis pacanele From China with Love onlineFrom China with Love este jocul de cazino care ofera jucatorilor o sansa de a castiga masiv. Acesta a fost dezvoltat de producatorul rus Fugaso. Acest slot video se numara printre noile jocuri de pe piata si incearca sa-i impresioneze pe jucatori folosind o animatie eleganta, cu noile caracteristici de gameplay care includ rotiri gratuite si simbolurile stacked salbatice.

Joaca gratis pacanele From China with Love online

 

Cu 40 linii de castig cu 5 role, nu va dura prea mult inainte ca spinul sa poata incepe sa castige victoriile decente. Un jucator va avea sansa de a obtine suficiente victorii, dar castiga jackpot-ul progresiv. Linii de castig ale jocului au fost fixate, dar valoarea rotatiei poate incepe de la 0,20 pana la 200 de monede.

Tema jocului de cazino se bazeaza pe mitologia chineza veche pentru fanii unui slot machine pe care oamenii se pot bucura. Jocul incepe cu videoclipul intro, unde se gasesc o intreaga incarcatura, o capra si un dragon. Ei vor aparea pentru a deveni un personaj cocos stralucitor care traieste la cele 5 role de joc.

Icoanele jocului sunt de inalta calitate. Fiecare icoana a fost proiectata cu o mare claritate si poate ilustra diferite obiecte care au fost asociate culturilor orientale, cum ar fi pocnitori, monede de aur cu felinarele rosii. Jocul scoate la iveala culoarea tipica pentru genul de sloturi asiatice si exista o multime de rosii si aur care asigura senzatia luxoasa jocului, chiar si cu naratiunea noua.

No comments

Leave a Reply